AardappelsVerwarm de oven voor op 200 °C. Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Snijd de aardappels in gelijke parten en kook ze in het water circa 6 minuten. Giet de aardappels af en laat ze uitlekken. Verdeel de aardappels over een met bakpapier beklede bakplaat en ris de tijm erboven. Bestrooi met een beetje zout en versgemalen peper en bak de aardappels in de oven in circa 20 minuten goudbruin en gaar. Hussel halverwege om. AvocadosaladeBak de spekreepjes in een droge koekenpan in circa 10 minuten krokant. Voeg de zonnebloempitten toe en bak circa 4 minuten mee. Laat de spekjes en zonnebloempitten uitlekken op een bord keukenpapier. Halveer de druiven. Snijd de augurken en verkruimel de feta. Meng in een kom de druiven met de augurken, feta, spekjes en zonnebloempitten. Haal de blaadjes van de little gem los en voeg met de rucola toe aan de kom. Knijp het sap van de limoen boven de kom uit en meng de olijfolie extra vergine erdoor. Haal de aardappels uit de oven en meng door de salade. Snijd de radijsjes in stukjes en meng door de salade. Halveer de avocado’s, verwijder de pit en de schil en snijd de avocado’s in parten. ServerenVerdeel de salade over borden en steek de parten avocado erin.
Goed gevulde avocadosalade is een recept van 24Kitchen