Pan Franses Meng bloem en zout samen in een mixer met deeghaak. Vermeng het water met de gist en schenk beetje bij beetje bij de bloem. Kneed tot het deeg soepel wordt. Bestuif het aanrecht met bloem en kneed het deeg verder met de hand. Vorm er een bol van. Leg het deeg in een kom, dek af met een vochtige keukendoek en laat het circa 20 minuten rijzen (dit kan ook in een oven met stoomfunctie). Snijd het deeg in stukjes van 100 gram, bol het een beetje op en laat afgedekt circa 10 minuten rijzen. Bestuif het aanrecht met bloem. Pak een bolletje deeg en druk deze plat. Vouw de twee zijdes naar het midden zodat er een "puntje" vormt. Druk wederom plat. Rol het "puntje" naar binnen tot 2/3 van het deeg. Bestrooi het deeg in het midden met wat bloem en rol verder dicht. Rol met je wijsvingers punten aan de uiteinden van het brood. Leg de broodjes op een bakplaat met bakpapier en laat ze circa 50 minuten na rijzen. (dit kan ook in een oven met stoomfunctie). Verwarm de oven op 200 °C. Bak de broodjes circa 15 minuten in een oven met stoomfunctie of plaats een kommetje water onder de bakplaat in de oven. Gazpacho Rasp de komkommer. Snijd de ananas, mango, tomaten en paprika in brunoise. Snijd het bosuitje in dunne ringetjes. Hak munt, koriander en peper fijn. Meng alle ingrediënten van de gazpacho met elkaar en bewaar minimaal 1 uur in de koeling voor je het serveert. Serveer de gazpacho met de Pan Franses.
Caribische gazpacho met Pan Franses is een recept van 24Kitchen