Tofumousse Klop de room met de suiker tot yoghurtdikte. Week de gelatine in ruim water. Maal de tofu tot puree. Halveer de limoen en pers het sap eruit. Voeg het limoensap en de poedersuiker toe aan de gepureerde tofu. Los de gelatine op met een beetje aanhangend water en meng met de tofu. Spatel de geslagen room door de tofu en meng goed door. Verdeel de mousse over glazen en zet weg in de koelkast. Laat circa 2 uur opstijven. Palmkoekjes Smelt de boter. Roer het eiwit met de poedersuiker glad. Roer de boter en daarna de bloem erdoor. Meng de cacaopoeder door een derde van het beslag. Laat de soorten beslag circa 10 minuten opstijven in de koelkast. Verwarm de oven voor op 170 ºC. Schep het donkere en het lichte beslag in twee verschillende spuitzakken of cornetjes. Spuit met het donkere beslag een silhouette van een palmboom op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de palmbomen circa 3 minuten in de oven en vul ze daarna met het lichtgekleurde beslag. Bak de koekjes in circa 10 minuten goudbruin en gaar. Tropical salsa Snijd de ananas in blokjes. Schil de mango en de kiwi en snijd ze in stukjes. Rasp de schil van de sinaasappel. Halveer de sinaasappel en pers het sap boven het fruit uit. Meng het fruit met de ananasjam. Verdeel de salsa over de mousse en steek de palmkoekjes erin.
Hawaii tofumousse met tropical salsa is een recept van 24Kitchen