Gekaramelliseerde sjalottenrijstKook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking. Pel en snijd de sjalotten in halve ringen. Verhit de boter in een pan en bak de sjalotten circa 5 minuten. Schenk de azijn op de sjalotten en voeg een eetlepel honing toe. Breng aan de kook en laat het geheel circa 8 minuten op laag vuur inkoken. Breng op smaak met een beetje zout en peper. Roer de gekaramelliseerde sjalotten door de rijst. Geitenkaas uit de ovenVerwarm de grill van de oven voor 180 ºC. Leg de geitenkaas op een met bakpapier beklede bakplaat. Druk de pecannoten in de geitenkaas en verdeel de rest van de honing erover. Rasp de helft van de sinaasappelschil over de geitenkaas (bewaar de sinaasappel) en gril de geitenkaas circa 8 minuten in de oven. SaladeVerhit een scheutje olie in een pan en bak de cherrytomaten circa 5 minuten tot ze openspringen. Breng op smaak met een beetje zout en peper. Schil de sinaasappel, haal de partjes los en snijd ze in stukjes. Verwijder het loof van de radijsjes en snijd de radijsjes in vieren. Meng in een kom de cherrytomaten, sinaasappel, radijsjes en de rucola met een scheutje olijfolie extra vergine. ServerenVerdeel de rijst en de salade over borden en leg de geitenkaas erop.
Gekaramelliseerde sjalottenrijst is een recept van 24Kitchen