Deeg Verwarm de oven voor op 190 °C. Splits de eieren. Klop de eidooiers, suiker, zout en honing met een handmixer los. Meng de bloem met het bakpoeder. Voeg beetje bij beetje het bloemmengsel bij het eiermengsel en roer goed door. Klop in een andere kom de eiwitten tot stijve pieken. Spatel het eiwit voorzichtig door het bloemmengsel. Bedek de bakplaat met bakpapier en verdeel het beslag erover. Bak in de oven in 15-20 minuten gaar. Haal de bakplaat uit de oven en leg het gebakken beslag met bakpapier naar beneden op een schone theedoek. Rol met bakpapier en al op en laat het zo afkoelen. Vulling Kook de eieren in circa 7 minuten hard. Spoel de eieren koud, pel de eieren en snijd ze in kleine stukjes. Hak de pepers, kip, olijven, peterselie en koriander fijn in de keukenmachine. Meng alle ingrediënten van de vulling, behalve de ham, door elkaar. Whiskysaus Meng de ingrediënten met elkaar tot een gladde crème. Lenterol Rol de afgekoelde rol uit en besmeer het met de whiskysaus. Verdeel de ham en de vulling erover. Rol het deeg, zonder bakpapier, op en leg de sluitrand naar beneden. Wikkel de rol stevig in huishoudfolie. Bewaar minimaal 1 uur in de koelkast. Snijd in plakken en serveer
Lenterol uit Argentinië is een recept van 24Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Tournedos met koffiecrunch en aardappel-knoflookcrème