Deeg Meng de bloem met het zout en twee derde van het aardappelzetmeel en roer goed door. Voeg het water toe en roer met een houten lepel tot een gladde plakkerige massa. Voeg de rest van het aardappelzetmeel en het tapiocameel toe. Kneed tot een egaal deeg. Verpak het deeg in plasticfolie en laat circa 8 minuten rusten. Vulling Pel en snipper de ui. Pel en hak de knoflook. Snijd de bieslook fijn. Snijd de schoongemaakte gambastaartjes in kleine stukjes. Maal de helft van gambastaartjes samen met de ui, knoflook en taotjo fijn. Meng met de overige gesneden gambastaartjes en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Dim Sum Rol een deel van het deeg uit tot een slang. Snijd in klein stukjes van 1 centimeter, plet en druk met een wrijvende beweging met een geolied paletmes tot een dun plakje. Leg een beetje van de vulling in het midden van het deegplakje. Vouw de dimsum zo dat bovenkant open blijft. Herhaal tot het deeg en vulling op zijn. Breng een pan water aan kook en stoom de dimsums circa 10 minuten in een stoommandje tot ze gaar zijn. Topping Verhit een scheutje zonnebloemolie in een pan. Myoteer de kerrie circa 1 minuut. Rooster de panko en cashewnoten in circa 3 minuten goudbruin en krokant. Maal in het bakje van de staafmixer samen met de cashewnoten en gebakken knoflook tot een krokant kruim. Verdeel het kruim over de dimsums.