Zoete spinaziesaladePel en snijd de knoflook fijn. Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de knoflook circa 2 minuten. Voeg de helft van de spinazie toe en bak circa 5 minuten tot de spinazie geslonken is. Snijd de kipfilet in reepjes en bestrooi de kipfilet met een beetje zout en peper. Verhit een scheut olie in een pan en bak de kipfilet in circa 6 minuten goudbruin en gaar. Schil de mango’s. Snijd het vruchtvlees van de pit af en snijd de mango’s in langwerpige reepjes. Halveer de komkommer in de lengte en snijd de komkommer in plakjes. Halveer de cherrytomaten. Meng in een grote kom de gebakken spinazie en de resterende rauwe spinazie, kipfilet, mango, komkommer, cherrytomaten, balsamicoazijn en een scheut olijfolie extra vierge. Breng eventueel op smaak met een beetje zout en peper. Brood met geitenkaasVerwarm de oven voor op 200 ºC. Snijd het brood in plakken en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk de boterhammen met appelstroop en verbrokkel de geitenkaas erover. Zet de bakplaat in de oven en laat de kaas in circa 5 minuten smelten. Serveren Verdeel de salade over borden en zet het boerenbrood met geitenkaas erbij.