Varkenshaas in brandysaus Snijd de varkenshaasjes in stukken en wentel ze licht door de bloem. Verhit de boter in een brede pan en bak de varkenshaas in circa 3 minuten goudbruin. Blus af met de brandy en laat de alcohol in circa 1 minuut verdampen. Voeg vervolgens de melk toe en zet het vuur laag. Pel en snipper de ui. Pel en hak de knoflook. Verhit de olijfolie in de pan en fruit de ui en knoflook circa 2 minuten. Schep de ui en knoflook in de blender. Voeg de suiker, water en rode wijnazijn toe en draai het glad in de blender. Schenk de saus over het vlees en laat nog circa 5 minuten zachtjes koken. Gegratineerde asperges Breng een pan water met een beetje zout aan de kook. Verwarm de grillstand van de oven voor. Verwijder circa 2 centimeter van de onderkant van de asperge en blancheer de asperges circa 1 minuut. Schep de asperges uit de pan, leg ze netjes naast elkaar in een ovenschaal en bestrooi met paneermeel en geraspte Parmezaanse kaas. Schenk er een beetje olijfolie over en zet ze circa 4 minuten onder de grill. Gefrituurde radicchio Verwarm de frituurpan voor op 180 ºC. Haal de buitenste bladeren van de radicchio en snijd ze in parten. Breek en kluts het ei. Meng de oregano met paneermeel in een schaal. Haal de parten radicchio door het ei en vervolgens door het paneermeel, laat ze voorzichtig in de frituur zakken. Bak ze in circa 3 minuten goudbruin en krokant. Serveren Schep de asperges op bord en rasp er sinaasappelschil over. Leg hier het vlees bovenop en lepel de saus erover. Leg er op het laatste moment de krokante radicchio op.
Maiale al brandy con radicchio impanato e asparagi (varkenhaas met brandysaus en gepaneerde radicchio en asperge) is een recept van 24Kitchen