Zanddeeg Halveer het vanillestokje in de lengte, schraap het merg eruit en meng het merg met de bloem en het zout. Kneed de boter met de poedersuiker en de eidooier glad, voeg de bloem toe en kneed tot een soepel deeg. Verpak het deeg in plasticfolie en laat 30 minuten in de koelkast rusten. Verwarm de oven voor op 190 ºC. Rol het deeg uit tot 5 millimeter dik. Vet de kartelvorm in, bekleed met het deeg en prik het deeg in. Leg een stukje bakpapier op het deeg en verdeel de blindbakbonen erover. Bak de bodem circa 10 minuten en verwijder het bakpapier en de blindbakbonen. Mangovulling Verwarm de oven voor op 150 ºC. Schil de mango’s en snijd het vruchtvlees van de pit. Pureer de mango’s. Meng de mangopuree met de gecondenseerde melk, de eieren, de honing en het kardemompoeder. Giet de vulling in de taartvorm en bak in circa 30 minuten goudbruin en gaar. Laat de taart iets afkoelen voor je hem aansnijdt. Citroen clotted cream Meng de crème fraîche met de mascarpone en de poedersuiker. Breng de clotted creame op smaak met citroensap. Meng goed door en serveer bij de honing-mangotaart.