Couscous met caponata

4
30 min-
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

CouscousGaar de couscous volgens de bereidingswijze op de verpakking. CaponataVerwijder de harde nerven van de bleekselderij en snijd de bleekselderij in halve maantjes. Pel en snijd de rode ui in halve ringen. Snijd de aubergines in blokjes. Verhit een scheut olie in een pan en bak de aubergine, bleekselderij en de rode uien in circa 5 minuten goudbruin. Snijd de tomaten in blokjes. Voeg de rode wijnazijn, suiker en de tomatenblokjes toe. Leg de deksel op de pan en stoof het gerecht in circa 6 minuten gaar. Breng op smaak met een beetje zout en peper. Rooster de pijnboompitten circa 3 minuten in een droge koekenpan. Pluk en hak de basilicum en snijd de olijven in ringetjes. Roer de olijven, basilicum, rozijnen en de kappertjes door de caponata. ServerenVerdeel de couscous en de caponata over borden en bestrooi met pijnboompitten en Parmezaanse kaas.

Couscous met caponata is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Couscouscaponata met aubergine
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Siciliaanse pastasalade alla caponata
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Caponata met pastasalade
30 min-
Bekijk recept
Caponata
Bijgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept