CouscousGaar de couscous volgens de bereidingswijze op de verpakking. CaponataVerwijder de harde nerven van de bleekselderij en snijd de bleekselderij in halve maantjes. Pel en snijd de rode ui in halve ringen. Snijd de aubergines in blokjes. Verhit een scheut olie in een pan en bak de aubergine, bleekselderij en de rode uien in circa 5 minuten goudbruin. Snijd de tomaten in blokjes. Voeg de rode wijnazijn, suiker en de tomatenblokjes toe. Leg de deksel op de pan en stoof het gerecht in circa 6 minuten gaar. Breng op smaak met een beetje zout en peper. Rooster de pijnboompitten circa 3 minuten in een droge koekenpan. Pluk en hak de basilicum en snijd de olijven in ringetjes. Roer de olijven, basilicum, rozijnen en de kappertjes door de caponata. ServerenVerdeel de couscous en de caponata over borden en bestrooi met pijnboompitten en Parmezaanse kaas.