Bodem Verwarm de oven voor op 220 ºC. Smelt de boter. Pluk en hak de peterselie. Verkruimel het brood in de keukenmachine, voeg de pijnboompitten, de vijgen, peterselie, het ei, gesmolten boter en de honing toe en maal fijn. Vet de bakvorm in bedek de bodem en randen met de broodmassa, druk goed aan met een lepel en bak circa 10 minuten. Broccoli-paprikataart met geitenkaas Verwarm de oven voor op 200 ºC. Pel en snijd de uien in halve ringen. Halveer de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in blokjes. Verhit een scheutje olie in een koekenpan, bak de uien en de paprika’s circa 5 minuten. Breng een pan met water aan de kook. Snijd de broccoli in roosjes en kook de broccoli in circa 3 minuten beetgaar. Giet de broccoli af, spoel af onder koud water en laat de broccoli goed uitlekken op een theedoek. Verdeel de broccoli en het ui-paprikamengsel over de bodem en druk het geheel een beetje plat met een lepel. Meng in een kom de room, olijfolie en de eieren. Verkruimel de geitenkaas erboven. Ris en hak de rozemarijn en voeg de rozemarijn toe aan het eimengsel. Breng op smaak met zout en peper. Schenk het geitenkaasmengsel gelijkmatig over de groente. Bak de taart in circa 30 minuten gaar.
Broccoli-paprikataart met geitenkaas is een recept van 24Kitchen