Verwarm de oven voor op 200 ºC. Gepofte kastanjechampignons met blauwe kaasHalveer de champignons. Pel en snijd een teentje knoflook fijn. Pluk en hak de peterselie fijn. Meng in de ovenschaal de champignons, knoflook, peterselie en een scheut olijfolie. Hussel goed door en bestrooi met een beetje zout en versgemalen peper. Verdeel de zachte blauwe kaas over de champignons en dek de ovenschaal af met aluminiumfolie. Pof de champignons circa 20 minuten in de oven. Gegrilde groentenPel en snijd de resterende knoflook fijn. Meng in een kommetje de knoflook met een scheutje olijfolie. Snijd de courgette in plakken en bestrijk de plakken met de knoflookolie. Verwarm de grillpan en gril de plakken courgette om en om in circa 2 minuten gaar. Snijd de gegrilde rode paprika in repen. Meng in een kom de courgette, paprika en een scheutje olijfolie extra vergine en breng op smaak met een beetje zout en peper. Salade met gegrild broodBestrijk de plakken brood met de resterende knoflookolie en gril op de grillpan om en om circa 4 minuten. Rooster de walnoten circa 3 minuten in een droge pan en hak ze grof door. Meng in een kom de walnoten, rucola en een scheut olijfolie extra vergine. ServerenVerdeel de salade over borden en verdeel daar de champignons en de gegrilde groente over. Serveer met het brood.
Gepofte kastanjechampignons met blauwe kaas is een recept van 24Kitchen