Laat de karbonades op kamertemperatuur komen. Peen & uienBreng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Schil en snijd de aardappels in gelijke stukken. Pel en snijd de uien grof. Kook de aardappels en de uien in circa 15 minuten gaar. Verwijder het loof van de bospenen. Schil de bospenen en snijd de bospenen in gelijke stukken.Kook ze circa de laatste 6 minuten met de aardappels mee.Giet af en stoom droog. Verwarm de melk. Pureer de aardappels, wortels en de uien met een pureestamper en roer de melk erdoor. Roer de piccalilly door de puree en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Karbonades en mosterdsausDep de karbonades droog met het keukenpapier en bestrooi met een beetje zout en peper. Verhit een scheutje olijfolie en een klontje boter in een pan en bak de karbonades om en om in circa 8 minuten goudbruin en gaar. Haal de karbonades uit de pan en laat ze rusten op een bord afgedekt met aluminiumfolie. Roer de mosterd en de kookroom door het bakvet van de karbonades en breng aan de kook. Laat circa 2 minuten goed doorkoken. ServerenVerdeel de peen en uien en de karbonades over borden. Lepel de mosterdsaus over het gerecht. Tip Roer eventueel wat fijngesneden peterselie en bieslook door de mosterdsaus.
Peen en uien met karbonades en mosterdsaus is een recept van 24Kitchen