Verwarm de oven voor op 200° C. Groene groenteBreng een pan water met zout aan de kook een kook de sugarsnaps, haricots verts en doperwten in circa 4 minuten beetgaar. Giet af en spoel koud. Meng in een kom de mascarpone, rasp van de citroenschil en het sap van een halve citroen en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Snijd de bosui in ringetjes. Meng de olijfolie extra vergine, sap van de resterende halve citroen, de bosui en de helft van de peterselie en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Roer de groente door de dressing. Zeewolffilet met peterseliekorstjePel de knoflook. Breek de Parmezaanse kaas in kleine stukjes. Schep in de hakmolen en voeg 2 sneetjes brood, 1 teentje knoflook, peterselie en een scheutje olijfolie toe. Breng op smaak met versgemalen peper en hak fijn tot er groen broodkruim ontstaat. Snijd de zeewolffilets in vier gelijke stukken en leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier. Schep het broodkruim op de zeewolf. Zet in de oven en bak in circa 10 minuten gaar. BroodHalveer het resterende brood diagonaal. Verhit een scheutje olie in een pan en bak de resterende sneetjes brood om en om in circa 4 minuten krokant. Wrijf het overgebleven teentje knoflook over de sneetjes brood. Serveren Verdeel de groene groente en over de borden, schep een lepel mascarpone op de groente. Leg op elk bord een stukje zeewolffilet met peterseliekorstje en serveer het brood erbij.
Zeewolffilet met peterseliekorstje en groene groenten is een recept van 24Kitchen