Tagliatelle con asparagi e tartufo (tagliattelle met asperge en truffel)

4
15 min-
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de tagliatelle gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Breng een pan water aan de kook met een beetje zout. Snijd de onderkant van de asperges. Snijd de asperges in stukken van circa 1 centimeter. Pel en snipper de sjalot. Pel en hak de knoflook. Fruit de sjalot en knoflook circa 3 minuten in een scheutje olijfolie. Voeg de asperges toe en blus af met de witte wijn. Verbrokkel de gorgonzola. Voeg de room en gorgonzola toe aan de asperges. Pluk de basilicum en rasp de Parmezaanse kaas. Voeg toe aan de saus en roer goed door. Giet de pasta af en meng met de saus. Breng op smaak met versgemalen peper en een beetje zout. Snijd de gedroogde tomaten in repen. Voeg de truffelpasta en gedroogde tomaten toe. Garneer met wat takjes basilicum.

Tagliatelle con asparagi e tartufo (tagliattelle met asperge en truffel) is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Truffelgnocchi met haricots verts, ei en fricandeau
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van sint-jakobsvruchten en aardpeer met truffel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met truffel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-croques met truffel en mozzarella
Snack
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept