Bodem Kneed de boter, poedersuiker, vanillesuiker, zout en bloem tot een soepel deeg. Verpak het deeg in plasticfolie en laat circa 30 minuten in de koelkast rusten. Verwarm de oven voor op 170 ºC. Rol het deeg op een met bloem bestoven aanrecht uit tot een dunne plak van 3 millimeter dik. Steek rondjes uit het deeg en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de bodems in circa 15 minuten goudbruin en gaar. Schuim Verwarm de oven voor op 90 ºC. Klop de eiwitten met de suiker tot stijve pieken en spatel de poedersuiker erdoor. Schep het eiwitschuim in een spuitzak met glad spuitmondje en spuit dopjes op de bodemrondjes. Druk er met een natte vinger een kuiltje in. Laat het schuim circa 1 uur in de oven drogen. Passievruchtenganache Hak de chocolade fijn. Smelt de chocolade au-bain marie en meng de kurkuma en het passievruchtensap erdoor. Meng goed door en schep met een theelepeltje de passievruchtenganache in de kuiltjes van de schuimdopjes. Laat de ganache opstijven op kamertemperatuur of zet ze kort in de vriezer.