Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking. Kip in cacaoVerwarm de oven voor op 140 °C. Bestrooi de kipfilets met een beetje zout en versgemalen peper. Verhit een scheutje olie in een pan en bak de kipfilets om en om circa 5 minuten. Leg ze in een ovenschaal en besmeer de kipfilets met de cacao. Schuif de ovenschaal in de oven en bak de kipfilets in circa 8 minuten gaar. GroenteVerwijder de harde draden van de bleekselderij en snijd de bleekselderij in halve maantjes. Schil de bospeentjes en snijd in dezelfde grootte als de bleekselderij. Laat de mais uitlekken in een zeef en spoel schoon. Pel en snipper de ui. Verhit een scheutje olie in een pan en bak de bleekselderij, bospeentjes, maïs en ui circa 5 minuten. Rasp de sinaasappelschil van één sinaasappel boven de pan met groente. Pers de sinaasappels uit boven de pan. Laat het geheel nog circa 3 minuten koken op laag vuur. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Serveren Verdeel de meergranenrijst en de groente over de borden. Snijd de kip in plakken en serveer op de rijst en groente.