Bavette con fave e prosciutto (Pasta met tuinbonen en ham)

4
30 min-
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de bavette gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Blancheer de tuinbonen circa 5 minuten in een ruime pan gezouten water. Pel en snipper de ui. Verhit een scheut olijfolie in de pan en fruit de ui circa 3 minuten.Verwarm een grillpan en gril de plak ham circa 2 minuten per kant. Snijd de ham in dunne reepjes van een halve centimeter en voeg toe aan de uien. Voeg de tuinbonen toe. Halveer de cherrytomaten, snijd de rucola en voeg samen toe aan de ui.Giet de pasta af en meng met de ingrediënten in de pan.Maak de pasta smeuïg met de boter, crème fraîche en een scheutje water. Breng op smaak met versgemalen peper. Rasp de Parmezaanse kaas erover.     SaladeSnijd de tomaten en meng samen met de rucola. Breng op smaak met een scheutje olijfolie en balsamicoazijn. Voeg hier de crème fraîche aan toe en roer alles goed door. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. 

Bavette con fave e prosciutto (Pasta met tuinbonen en ham) is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Bavette met cranberry-uienchutney en blauwekaaspuree
1u10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bavette met smokey red chimichurri
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept