Oosterse wokschotel met zoete puntpaprika

4
30 min-
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oosterse wokschotelBreng een pan met water aan de kook. Snijd de broccoli in roosjes. Verwijder indien nodig de harde draden van de peultjes. Kook de broccoli 2 minuten in de pan met water en voeg de peultjes toe. Kook 1 minuut mee en giet ze af. Spoel de groenten koud en laat de groenten goed uitlekken. Rooster de sesamzaadjes circa 1 minuut in de wok. Schep de sesamzaadjes uit de wok en veeg de wok schoon met keukenpapier. Verhit een scheut olie in een wok. Snijd de tofu in blokjes. Dep de tofu droog met keukenpapier en bak de tofublokjes in de wok in circa 4 minuten om en om goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier. Gaar de mie volgens de bereidingswijze op de verpakking Halveer de zoete puntpaprika’s en gele paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in repen. Pel en snijd de knoflook fijn. Pel en snijd de ui in parten. Verhit een scheut olie in de wok en bak de zoete puntpaprika’s en paprika, knoflook en uien circa 3 minuten. Voeg de broccoli en peulen toe en warm op hoog vuur goed door.Voeg de sweet chilisaus en sojasaus toe en laat 1 minuut inkoken.Roer de tofu door de wokschotel en warm goed door. ServerenVerdeel de mie over borden, schep de wokschotel erover en bestrooi met sesamzaadjes.

Oosterse wokschotel met zoete puntpaprika is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Paella
45 min-
Bekijk recept
Wokschotel met puntpaprika en kibbeling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roerei met paprika en boerenkool
15 min
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept