Zoete aardappelpureeSchil en snijd de zoete aardappels in gelijke stukken. Breng de aardappels in een pan met water aan de kook en kook in circa 20 minuten gaar. Giet de aardappels af en stoom ze droog. Stamp de aardappels fijn met de pureestamper en maak de puree smeuïg met een flinke scheut olijfolie extra vergine. Romige kokoskipVerhit een scheut rijstolie in de wok. Snijd de champignons in plakken en bak ze circa 6 minuten in de wok. Pel en snijd de knoflook fijn. Pel en snipper de ui. Snijd de abrikozen in kleine stukjes. Voeg de knoflook, ui en abrikozen toe aan de champignons en bak circa 5 minuten mee. Schenk de kokosmelk erbij en laat op laag vuur in circa 5 minuten inkoken. Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes. Verwijder indien nodig de harde draden van de sugar snaps. Roer de bosuitjes en de sugar snaps door de groenten in de wok en laat in circa 4 minuten gaar worden. Verhit een scheut rijstolie in een pan. Snijd de kipfilet in kleine stukjes en bak de kipfilet om en om in circa 5 minuten goudbruin en gaar. Roer de kipfilet door de groenten. Serveren Verdeel de zoete aardappelpuree over borden en schep de romige kip erbij.