Verwarm de oven voor op 200 ºC. GroenteBreng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Schil en snijd de winterpeen in grote blokjes. Verwijder de uiteindes van de sperziebonen en halveer ze. Kook de sperziebonen en de winterpeen in de pan met water in circa 4 minuten beetgaar. Giet de groente af en spoel koud. Snijd de courgette in halve maantjes. Traybake zalmPel en snijd de ui in halve ringen. Snijd de citroen in partjes. Snijd de tomaten in parten. Verdeel de krieltjes, winterpeen, sperziebonen, courgette, ui, citroen en de tomaten over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met olijfolie en bestrooi met een beetje zout en peper. Bak de traybake circa 20 minuten in de oven. Snijd de zalm in gelijke stukken, verdeel over de traybake en bak nog 5 minuten in de oven. KnoflooksausPel en snijd de knoflook fijn.Pluk en hak de dille. Meng in een kommetje de yoghurt, knoflook en dille en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. ServerenVerdeel de traybake zalm over borden en serveer de knoflooksaus erbij.