Merluzzo con pomodori e zucchina e risotto (kabeljauw met tomaten en courgette en risotto)

4
15 min-
Voorgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Risotto Pel en snipper de ui. Fruit de ui circa 2 minuten in een scheut olijfolie en boter. Voeg de risottorijst, saffraan en witte wijn toe en roer goed door tot de korrel glazig is. Voeg de bouillon toe en laat circa 18 minuten op laag vuur koken. Roer om de 4 minuten goed over de bodem om aanbakken te voorkomen. Groente Verwarm de grillpan voor. Snijd de helft van de courgettes in lange banen en de andere in ronde plakken. Besprenkel ze met olijfolie. Gril ze circa 3 minuten om en om. Snijd de tomaten in plakjes. Kabeljauw Verhit een scheut olijfolie in een koekenpan en bak de kabeljauw in circa 3 minuten om en om goudbruin. Serveren Breek elke kabeljauwfilet in drie stukken. Leg de repen gegrilde courgette op een bord en leg hier dakpansgewijs tomaat, ronde courgette en kabeljauw op. Herhaal dit drie maal zodat er een soort taartje ontstaat. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Besprenkel met een scheutje olijfolie en garneer met partjes limoen en blaadjes peterselie. Serveer met de risotto.

Merluzzo con pomodori e zucchina e risotto (kabeljauw met tomaten en courgette en risotto) is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Merluzzo Estate (zomerse kabeljauw)
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissoep Uit Le Marche
0-10 min -
Bekijk recept
Vissoep uit le Marche
0 min
Bekijk recept