Bodem Maal de volkorenkoekjes met de pinda’s en de cashewnoten fijn. Meng de zachte boter erdoor. Bekleed een ingevette taartvorm met bakpapier en verdeel het mengsel erover. Druk goed tegen de bodem en de rand. Zet de bodem in de koelkast tot de vulling klaar is. Vulling Hak de chocolade en zet een derde deel apart. Breng de room aan de kook en klop de eidooiers los. Giet een scheutje room op de eidooiers en roer door. Giet de massa terug in de pan met room en gaar zonder te koken. Giet de crème op de rest van de chocolade en roer goed door. Laat de massa afkoelen tot handwarm. Verdeel de lauwe vulling over de bodem en laat de taart ongeveer 20 minuten in de koelkast opstijven. Knip of snijd de marshmallows doormidden. Verdeel de marshmallows, de amandelen en tweederde van de achtergehouden chocoladestukjes over de taart. Houd eenderde van de chocolade achter voor de garnering. Smelt de achtergehouden chocolade voor de garnering au bain-marie. Vouw een cornetje van bakpapier en schep de gesmolten chocolade erin. Spuit lijntjes chocolade over de rocky road taart.