Pasta met snijbonen en luchtige salade

4
15 min-
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

PastaKook de pasta gaar volgens de bereidingswijze van de verpakking. Snijd de uiteindes van de snijbonen en snijd de snijbonen in schuine gelijke stukken. Smelt boter in een pan en fruit de chilivlokken circa 2 minuten. Voeg de snijbonen en een scheut water toe en gaar de snijbonen circa 4 minuten op hoog vuur tot de snijbonen gaar zijn. Schenk een scheut olie door de pasta en voeg de pasta toe aan de snijbonen. Verkruimel de gorgonzola erboven en roer goed door. Breng de pasta op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. SaladeRooster de pijnboompitten circa 3 minuten in een droge koekenpan. Verwijder de kern van de radicchio en snijd de radicchio in dunne repen. Halveer de venkel, snijd de kern eruit en snijd de venkel in dunne repen. Meng de venkel met de radicchio. Rasp de sinaasappelschil erboven en knijp het sap van de sinaasappel erboven uit. Roer er een scheut olijfolie door en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. ServerenVerdeel de pasta, salade en de gerookte zalm over borden. Garneer met de Parmezaanse kaas en pijnboompitten.

Pasta met snijbonen en luchtige salade is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept