KippenpotenVerwarm de oven voor op 220 ºC. Meng in een ovenschaal de kippenpoten, een scheutje olijfolie, kaneelpoeder en de helft van de kerriepoeder. Bak de kippenpoten in de oven in circa 20 minuten krokant en gaar en breng op smaak met een beetje zout. Rode peperolieHalveer de pepers in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in ringen. Schenk een flinke scheut olijfolie in een pan, voeg de pepers toe en laat circa 20 minuten op laag vuur trekken. AardappelpureeSchil en snijd de aardappels in gelijke stukken. Kook de aardappels in een pan met water in circa 15 minuten gaar. Giet de aardappels af en stoom ze droog. Stamp de aardappels fijn met de pureestamper. Verwarm de kokosmelk. Maak de puree smeuïg met de kokosmelk en breng op smaak met een beetje zout en peper. Jamaicaanse hutspotGiet de bamboescheuten, de zwarte bonen en de maïskorrelsaf en spoel ze schoon. Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de resterende kerriepoeder en de gemberpoeder circa 1 minuut. Voeg de bamboescheuten, zwarte bonen, maïskorrelsen de spinazie toe en bak circa 5 minuten. Roer de groenten door de aardappelpuree en serveer. ServerenVerdeel de kip, hutspot en de rode peperolie over de borden.