Voorbereiding enSchil en snijd de aardappels in kleine blokjes. Pel en snijd de ui in grove stukjes. Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook en kook de aardappels en uien in circa 7 minuten gaar. Giet de aardappels en uien af en stoom ze droog. Zet de eieren op in een pan met koud water en kook ze in 5 minuten halfzacht. Giet ze af en laat ze schrikken in koud water. Pel de eieren en snijd in grove stukken. Huzarensalade Meng in een grote kom de mosterd, mayonaise en yoghurt tot een gladde saus. Schil en rasp de winterpeen en knolselderij fijn en meng door de dressing. Pluk en hak de peterselie fijn. Snijd de augurken in dunne plakjes. Schil de appel, snijd in vieren, verwijder het klokhuis en snijd de appel in blokjes. Haal de buitenste bladeren van de ijsbergsla en bewaar ze. Snijd de rest van de sla fijn. Meng de aardappels, uien, ei, peterselie, augurken, appel, sla en kappertjes door de saus. Breng op smaak met een beetje zout en peper. Snijd het brood in blokjes. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak het brood in circa 3 minuten tot krokante croutons. ServerenVerdeel de blaadjes sla over het midden van de borden. Schep er een ruime schep huzarensalade op. Bestrooi met de croutons.