Ribeye-rolletjes met paddenstoelen & mango-komkommersalade

4
30 min-
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ribeye Snijd de ribeye in dunne plakken (1 plak per persoon). Leg de plakken tussen plasticfolie en plet ze eventueel met een pan of deegroller. Snijd de shiitakes in dunne reepjes. Snijd de enogi paddenstoelen los. Verdeel de paddenstoelen over de ribeye en rol op. Steek de rolletjes vast met een cocktailprikker. Bestrijk de rolletjes met olie en bak ze circa 2 minuten in een grillpan of op de bakplaat.Knoflook-sojasaus Pel en snipper de sjalot . Verhit een scheut olie in een pan en fruit hierin de sjalot en de knoflookchips. Blus af met de sojasaus, ketjap en groentebouillon. Roer het aardappelzetmeel aan met een scheutje water. Bind hiermee de saus tot yoghurtdikte. Voeg de sesamolie en het sesamzaad toe. Mango-komkommersalade Schil de mango, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Schil de komkommer. Halveer de komkommer in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd de komkommer in fijne brunoise. Hak de ingelegde gember fijn. Schil en rasp de verse gember. Meng alles door elkaar en breng op smaak met de sushi-azijn en de mirin. Serveer Serveer de ribeye-rolletjes met de knoflook-sojasaus. Schep er een lepel mango-komkommersalade bij en garneer met de Borage Cress.

Ribeye-rolletjes met paddenstoelen & mango-komkommersalade is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Havermout-maïspannenkoekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept
Ribeye met bearnaisesaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde ribeye met shiitakeboter
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Julius Jaspers' ribeye van de barbecue met steaksaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept