RoerbaksoepPel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Verwijder de harde nerven van de bleekselderij. Halveer de bleekselderij in de lengte en snijd vervolgens in blokjes. Snijd de tomaten in blokjes. Halveer de prei in de lengte. Was de prei en snijd de prei in halve ringen. Verhit een scheutje olie in een wok en rul het gehakt circa 4 minuten. Voeg de ui, knoflook, bleekselderij, tomaten en de prei toe en bak circa 5 minuten op hoog vuur. Roer de tomatenpuree erdoor en bak circa 1 minuut. Schenk het water erbij en voeg de bouillonblokjes en de gezeefde tomaten toe. Breng het geheel aan de kook en laat de soep circa 6 minuten op middelhoog vuur koken. Breng op smaak met een beetje zout en peper. BroodVerwarm de oven voor op 200 ºC. Snijd het brood in dikke plakken. Leg de plakken brood op een met bakpapier beklede bakplaat en rasp de kaas erover. Bak de plakken brood in de oven in circa 6 minuten krokant. ServerenPluk en hak de blaadjes koriander. Verdeel de soep over de soepkommen/soepborden en garneer met de koriander.Serveer de plakken brood ernaast.