Dessert pizza

4
1 uur-
Nagerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vlaaideeg Meng voor het vlaaideeg de bloem, boter, gist, melk, suiker, zout en eidooier. Kneed dit tot een soepel deeg. Laat het deeg in een kom afgedekt met plasticfolie, circa 30 minuten rijzen.Amandelbanketbakkersroom Breng in een pan de melk en de helft van de suiker aan de kook. Roer de eidooier met de rest van de suiker los en roer de bloem erdoor. Meng een scheutje melk door het eimengsel, schenk terug in de pan en roer goed door. Breng de banketbakkersroom aan de kook en gaar op laag vuur circa 5 minuten. Meng het amandelspijs met de banketbakkersroom tot een gladde vulling.Topping Verwarm de oven voor op 190 ºC. Rol het deeg uit tot een cirkel en verdeel de amandelbanketbakkersroom erover. Snijd de ananas in stukjes. Schil de mango en de appel en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd de cake in blokjes. Verdeel samen met de marshmallows over de bodem. Bestrooi met de rietsuiker en de bosbessen. Bak de dessertpizza in circa 20 minuten gaar. Rasp voor het serveren witte chocolade over de pizza en garneer met de munt.

Dessert pizza is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spicy aardappelplaatpizza
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
De levensgevaarlijke spin
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Zoete schuimomelet met bosvruchtencompôte
30 min - Nagerecht
Bekijk recept