Vlaaideeg Meng voor het vlaaideeg de bloem, boter, gist, melk, suiker, zout en eidooier. Kneed dit tot een soepel deeg. Laat het deeg in een kom afgedekt met plasticfolie, circa 30 minuten rijzen.Amandelbanketbakkersroom Breng in een pan de melk en de helft van de suiker aan de kook. Roer de eidooier met de rest van de suiker los en roer de bloem erdoor. Meng een scheutje melk door het eimengsel, schenk terug in de pan en roer goed door. Breng de banketbakkersroom aan de kook en gaar op laag vuur circa 5 minuten. Meng het amandelspijs met de banketbakkersroom tot een gladde vulling.Topping Verwarm de oven voor op 190 ºC. Rol het deeg uit tot een cirkel en verdeel de amandelbanketbakkersroom erover. Snijd de ananas in stukjes. Schil de mango en de appel en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd de cake in blokjes. Verdeel samen met de marshmallows over de bodem. Bestrooi met de rietsuiker en de bosbessen. Bak de dessertpizza in circa 20 minuten gaar. Rasp voor het serveren witte chocolade over de pizza en garneer met de munt.