EiermieKook de mihoen volgens de bereidingswijze op de verpakking. Spoel de mihoen koud. Mihoen SingaporeHalveer de peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in dunne ringetjes. Verwijder de schil van de gember en snijd de gember fijn. Pel en snijd de knoflook fijn. Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in blokjes. Halveer de prei in de lengte. Was de prei en snijd de prei in halve ringen. Verhit een scheut olie in een wok en fruit de peper, gember, knoflook, kurkuma en kerriepoeder circa 3 minuten. Voeg de paprika’s en de prei toe en roerbak circa 5 minuten. Voeg de taugé, jumbo garnalen en hamreepjes toe en bak circa 2 minuten. Meng de mihoen erdoor en verwarm onder constant roeren tot de mihoen een mooie gele kleur krijgt. Breng het gerecht op smaak met een beetje zout en peper. OmeletKluts de eieren met een beetje zout in een kom. Verhit een scheutje olie in een (koeken)pan en bak de eieren in circa 6 minuten aan beide kanten goudbruin en gaar. Haal de omelet uit de pan, rol op en snijd in reepjes ServerenVerdeel de Mihoen Singapore over de borden en verdeel de reepjes omelet erover.