Voorbereiding :Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snijd de tofu in blokjes en dep goed droog met keukenpapier. Verhit olie in de wok en bak de tofu in circa 5 minuten rondom knapperig en goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier. Snijd de uiteindes van de sperziebonen en roerbak de sperziebonen in de wok. Schenk er een klein beetje water bij zodat de bonen sneller gaar worden. Snijd de Chinese kool in vieren, verwijder de kern en snijd de kool in reepjes. Voeg de kool toe aan de sperziebonen en bak circa 7 minuten mee. Voeg de taugé toe en bak circa 2 minuten mee. Snijd de komkommer in dunne reepjes. BakbananenVerhit een ruime scheut rijstolie in een pan. Snijd de bakbananen in schuine plakjes en bak de bananen in circa 6 minuten om en om goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier. PindasausBreng in een pan de melk aan de kook en roer de pindakaas, ketjap en sambal erdoor. Breng aan de kook en roer goed door. Voeg eventueel een scheutje water toe als de saus te dik is. Tip: Serveer alle onderdelen van de kinder-minirijsttafel in aparte schaaltjes. Zo heb je een heleboel kleine hapjes waar je kinderen uit kunnen kiezen.Je kunt in plaats van bakbananen ook bananen gebruiken maar bak die wat korter.
Kinder mini-rijsttafel is een recept van 24Kitchen