Dorade met passie (Suriname)

4
30 min-
Voorgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Halveer de passievruchten en lepel het vruchtvlees eruit. Halveer een rode peper over de lengte en snijd in grove stukjes. Schep de pulp van de passievrucht in de blender met het water en de rode peper. Blender dit in circa 2 minuten. Zeef de puree. Hak de koriander fijn en voeg toe aan de passievruchten-pepersap. Verwarm het sap op laag vuur en voeg honing en sap van een limoen toe. Pel en snipper de ui, pel en hak de knoflook. Hak de tweede peper fijn. Verhit een scheutje olie in een pan en bak de vis op de huid. Voeg de ui, peper en knoflook toe. Draai de vis voorzichtig om en bak nog circa 3 minuten. Halveer de tweede limoen en voeg het sap toe.Serveer Schep de gebakken ui, knoflook en peper in het midden van het bord en leg de dorade met de huid naar boven erop. Schep de passievruchtesaus erover. Garneer met een partje limoen en eventueel met fijngehakte koriander.

Dorade met passie (Suriname) is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde chayotes met koningskrab (Suriname)
1 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde vernisschelpen uit Suriname
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Bananenchips met mangochutney (Caraïbisch gebied & Suriname)
20 min Snack
Bekijk recept
Tutu en tarte tatin van bakbanaan (Suriname)
1 uur- Bijgerecht
Bekijk recept

Gegrilde dorade royal met Griekse salade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Colombo van goudbrasem
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde forel van de barbecue
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Orata al forno e paccheri con crema di avocado (dorade uit de oven en pasta met crème van avocado)
30 min-
Bekijk recept