AardappelsSnijd de aardappels, met schil, in kleine blokjes. Breng de aardappels in een pan met water en een beetje zout aan de kook en kook ze in circa 3 minuten gaar. Giet af en laat uitwasemen op een bord met keukenpapier. TomatentaartjesVerwarm de oven voor op 200 ºC. Leg de plakjes bladerdeeg los van elkaar op een met bakpapier beklede bakplaat en prik ze in met een vork. Pel en halveer de uien en snijd de uien in halve ringen. Verdeel de uiringen over het bladerdeeg. Halveer de tomaatjes en verdeel ze over de uiringen. Bestrooi met de helft van de Parmezaanse kaas. Halveer de courgette in de lengte en snijd de courgette in plakjes. Verdeel ze met de resterende Parmezaanse kaas over de tomaatjes. Kluts het ei en bestrijk de randen van het bladerdeeg ermee. Bestrooi met peper en besprenkel met olijfolie en bak de taartjes in de oven in circa 20 minuten goudbruin en gaar. AardappelsaladeSnijd de bosuitjes en olijven in ringen. Snijd de basilicum fijn. Meng de aardappels met de yoghurt, olijven, bosuitjes, de resterende cherrytomaten en basilicum en breng op smaak met een beetje zout en peper. ServeerVerdeel de taartjes over borden en serveer de aardappelsalade erbij.