Smelt de boter en vet de bakvorm in met een kwast. Bekleed de ingevette vierkante bakvorm met het bakpapier om het deeg makkelijk te kunnen lossen.BiscuitdeegVerwarm de oven voor op 175 ºC. Splits de eieren. Klop de eiwitten stijf in een schone vetvrije kom. Voeg tijdens het kloppen beetje bij beetje de helft van de suiker toe. Klop in een tweede kom de eidooiers met een snufje zout en de rest van de suiker romig wit en dik (circa 10 minuten met een handmixer). Spatel de stijfgeklopte eiwitten voorzichtig door het dooiermengsel. Spatel voorzichtig en steeds een beetje de bloem en maïzena door het eimengsel. Spatel als laatste de gesmolten boter door het beslag. Verdeel het beslag over de bakvorm en bak het beslag in het midden van de oven in circa 8 minuten goudbruin. Laat afkoelen en verwijder uit de vorm.Budino Verwarm voor de budino de melk al roerende met de suiker tot de suiker opgelost is. Klop de eieren luchtig, romig en dik in een grote kom. Halveer het vanillestokje over de lengte en schraap het merg er uit. Voeg al kloppend de hete melk en de vanille toe en blijf circa 7 minuten kloppen tot een dikke vla-achtige crème. Snijd 4 stukken uit het biscuitdeeg ter grootte van de puddingvormjes en druk deze op de bodem van de vormpjes. Bedruppel de bodem naar smaak met wat oranjebloesemwater. Schenk de budino (vla) op de biscuit. Zet de puddingvormpjes in een ovenschaal en schenk er heet water bij tot de vormpjes tot circa de helft onder staan. Zet het geheel op een rooster in het midden van de hete oven en laat in circa 40 minuten gaar worden. Als een satéstokje droog uit de pudding komt is deze gaar. Laat de pudding tot lauw afkoelen en stort dan op een klein bord. Als de pudding te koud is, is het moeilijk te storten.Tip: serveer met fruit of slagroom.