Opgebakken aardappelschijfjesVerhit 50 ml olie in een koekenpan en bak de aardappelschijfjes in circa 10 minuten goudbruin en krokant. Roer de laatste 5 minuten de boter erdoor. Breng de aardappelschijfjes op smaak met een beetje zout en peper. Lekkerbekjes Verhit de resterende olie in een diepe pan. Meng in een kom de bloem, maïzena en het bronwater. Wentel de kabeljauwfilets één voor één door het beslag. Bak de vis in circa 6 minuten om en om goudbruin en gaar. Haal de vis voorzichtig met een schuimspaan uit de pan en laat uitlekken op een bord met keukenpapier. Breng de lekkerbekjes op smaak met een beetje zout en peper. RauwkostsaladeSchil en snijd de winterpeen in dunne plakjes. Snijd de komkommer in plakjes. Verwijder het groen van de radijsjes en snijd de radijsjes in plakjes. Halveer de Amsterdamse uien. Meng in een kom alle ingrediënten voor de salade. RemouladesausHak de kappertjes fijn. Snijd de augurken in blokjes. Snijd de bieslook fijn. Meng in een kom alle ingrediënten voor de saus. Breng op smaak met een beetje zout en peper. Bekijk alle Take Away specials.
Lekkerbekjes met remouladesaus is een recept van 24Kitchen