Gemberkoek

1
2 uur-
-
4 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 160 ºC. Meng de boter met de bruine basterdsuiker, gemberjam en de eieren. Meng de bloem met het bak- en gemberpoeder en voeg toe aan het eierenmengsel. Spatel de pecannoten door het beslag. Vet een cakeblik in, bekleed met bakpapier en schep het beslag erin. Bak de gemberkoek in circa 1 uur goudbruin en gaar. Verwarm de gemberjam met een beetje water. Rooster de amandelen in een droge pan goudbruin. Haal de gemberkoek uit de vorm en bestrijk voor het serveren met de gemberjam en bestrooi met de geschaafde amandelen.

Gemberkoek is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gemberkoek met rozijnen
1 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Vanilletrifle met gemberkoek en peertjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gemberkoek-cadeautjes
30 min Gebak
Bekijk recept
Lange Vingers Van Gemberkoek
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Gemberkoek met rozijnen
1 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Vanilletrifle met gemberkoek en peertjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gemberkoek-cadeautjes
30 min Gebak
Bekijk recept
Lange Vingers Van Gemberkoek
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept