PompoenhutspotPel en snijd de uien in stukken. Schil en snijd de aardappels in blokjes. Halveer de pompoen in de lengte, schil de pompoen, verwijder de pitten en snijd de pompoen in blokjes. Verhit een scheutje olie in een braadpan en bak de ui en pompoen circa 3 minuten. Schenk het wortelsap en het water erbij en voeg het bouillonblokje en de aardappels toe. Kook het geheel in circa 12 minuten gaar. Stam met een pureestamper fijn en breng op smaak met een beetje zout en peper. Kabeljauw met peterseliepaneer Verwarm de oven voor op 150 °C. Pel en hak de knoflook fijn. Pel en snipper de sjalot. Pluk en snijd de peterselie fijn. Meng de knoflook met de sjalot, rasp van de citroenschil, paneermeel en de peterselie. Voeg het sap van een halve citroen toe en roer door. Bestrooi de kabeljauwfilets met een beetje zout en peper en leg ze op een bakplaat ingevet met olie. Smeer ze in met de peterseliepaneer. Schuif in de oven en bak in circa 10 minuten gaar. ServerenVerdeel de pompoenhutspot over borden en serveer daarop een stukje kabeljauwfilet.
Pompoenhutspot met kabeljauw is een recept van 24Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree