Deeg Roer de boter met de poedersuiker glad en voeg één voor één de eieren toe. Meng de bloem erdoor en kneed tot een soepel deeg. Verpak het deeg in plasticfolie en laat circa 30 minuten in de koelkast rusten. Verwarm de oven voor op 180 ºC. Rol het deeg op een met bloem bestoven aanrecht uit tot 3 mm dik. Steek er met de steker ringen uit en leg de ringen op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de cirkels in de oven in circa 12 minuten goudbruin en gaar. Laat de koekjes afkoelen.Pistachevulling Maal de amandelen en de pistachenoten met de suiker heel fijn, meng het eiwit erdoor en breng op smaak met citroensap. Schep de vulling in een spuitzak met een gladde spuitmond. Spuit dopjes vulling op de helft van de koekjes. Druk de andere helft van de koekjes er tegenaan.Chocolade tableren Smelt de chocolade au bain-marie en schenk twee derde uit op een marmeren plaat. Strijk de chocolade met een paletmes door elkaar tot hij circa 26 ºC is. Schep de afgekoelde chocolade door de resterende chocolade en meng goed en snel door elkaar. Doop de koekjes voor de helft in de getableerde chocolade en laat circa 4 minuten uitharden. Bekijk hier de bereidingsvideo van chocolade tableren. Doop de koekjes voor de helft door de chocolade.