Spicy potatoesVerwarm de oven voor op 200 °C. Breng een pan met water en zout aan de kook. Schil en snijd de aardappels in parten. Kook de aardappels in de pan met water in circa 6 minuten beetgaar. Haal de aardappels uit de pan en laat ze uitwasemen. Verspreid de aardappels op een met bakpapier beklede bakplaat. Schenk een scheut olie over de aardappels en bestrooi met de cayennepeper en de komijnpoeder. Hussel goed door. Bak de aardappels in de oven in circa 20 minuten goudbruin en krokant. CurryvisMeng de currypasta met de honing, yoghurt (houd 6 eetlepels yoghurt apart) en een scheut olijfolie. Haal de vis door de marinade en leg in een ovenschaal. Laat de vis 10 minuten marineren in de koelkast. Bak de vis in de ovenschaal bij de aardappels in de oven in circa 5 minuten gaar. GroenteSchaaf de komkommer met een kaasschaaf in plakken. Snijd de bloemkool in kleine roosjes. Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes. Pluk en snijd de blaadjes munt fijn. Meng de komkommer met de bloemkool, bosuitjes, munt, de resterende yoghurt en sap van de limoen en breng op smaak met een beetje zout en peper. ServerenVerdeel de salade, aardappels en vis over borden.
Curryvis met spicy potatoes is een recept van 24Kitchen