CustardKlop de eidooiers los met een beetje koude melk. Verwarm de rest van de melk met de boter en de suiker, rasp de citroen en voeg toe. Schenk een beetje warme melk bij de eidooiers. Schenk dit eimengsel bij de warme melk en roer goed door, laat nog even doorwarmen.Snijd de korstjes van boterhammen en snijd het brood in kleine blokjes. Vet de ovenschaal in, verdeel de broodblokjes erover en giet er de custard over. Laat circa 10 minuten staan zodat het brood de custard kan opnemen. Verwarm de oven voor op 160 ºC. Zet de ovenschaal in een braadslede gevuld met heet water. Giet er zoveel water in zodat de ovenschaal met de onderste helft in het water staat. Bak de custard 30 minuten en laat de custard iets afkoelen.JamKook het fruit met de suiker en verdeel de jam voorzichtig over de afgekoelde custard.SchuimKlop de eiwitten met de suiker in een vetvrije bekken tot pieken en verdeel over de schaal. Bak de taart daarna nog 25 minuten. Serveer warm.