Verwarm de oven voor op 160 ºC. Verwarm de appelstroop, honing en rietsuiker en roer tot een gladde massa. Laat afkoelen tot het handwarm is. Maal de foelie met de kruidnagels in de koffiemaler tot een fijn poeder. Meng het roggemeel met de bloem, bakpoeder, kaneelpoeder, gemberpoeder, kardemompoeder, nootmuskaatpoeder en foelie-kruidnagelpoeder. Meng het bloemmengsel erdoor. Meng vervolgens de karnemelk erdoor tot een egaal beslag. Vet een cakeblik in en bekleed met bakpapier. Verdeel het beslag over het cakeblik, druk met natte handen in het cakeblik en bestrooi met de kandijsuiker. Bak de Bossche koek in 60 tot 70 minuten gaar. Voor het lekkerste resultaat laat je de koek minstens 2 dagen rijpen. Tip: test met een satéprikker of de koek al gaar is. De koek is gaar als de prikker droog uit de koek komt. Laat de koek nog even in de oven staan als er nog beslag aan de prikker zit.