Biscuit de roses de Reims

10
15 min-
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor 150 ºC. Splits de eieren en klop de eidooiers met de vanillesuiker luchtig. Voeg eerst het ene eiwit toe met de rode bieten poeder, klop goed door en voeg daarna het andere eiwit toe en klop weer goed door. Spatel de bloem en het bakpoeder erdoor. Vet de bakvorm in en bekleed met bakpapier. Schep het beslag erin. Bak het biscuit in de oven in circa 10 minuten goudbruin en gaar. Snijd het biscuit in 10 gelijke stukken en bestuif voor het serveren met poedersuiker.

Biscuit de roses de Reims is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mousse in lichtpaarse en zilveren tinten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Verrine van tiramisu met rode vruchten
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu van exotisch fruit
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Schwarzwalder kirsch petitfours
2uur- Gebak
Bekijk recept
Kokosboomstam
2 uur-
Bekijk recept
Oranje feesttaart
85 min + 1,5 uur wachten -
Bekijk recept
Lemon curd-chocoladetaart
2 uur-
Bekijk recept