Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snijd de botten uit de kippendijen en snijd de kip in stukjes. Rooster het sesamzaad goudbruin in een droge pan. Meng de sake met de mirin, sojasaus en de poedersuiker en laat circa 2 minuten inkoken. Roer het aardappelzetmeel aan met een scheutje water en schenk beetje bij beetje bij de kokende teriyakisaus tot de saus yoghurt dik is. Snijd de broccoli in roosjes. Blancheer de broccoli en de peultjes circa 2 minuten en laat afkoelen in koud water. Snijd de lente-ui in chinoise. Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in repen. Verhit een scheut olie in een wok. Bak de kip in 3 minuten rondom goudbruin. Voeg de peulen, broccoli, lente-ui en paprika toe. Bak circa 2 minuten mee en voeg de teriyaki-saus toe.Serveren Verdeel de witte rijst over borden en verdeel de wokschotel erover. Strooi ter garnering sesamzaad over het gerecht.
Supersnelle kip teriyaki wokschotel is een recept van 24Kitchen