Verwarm de oven voor op 220 ºC Roseval aardappels uit de oven Snijd de aardappels in achten. Leg de roseval op een met bakpapier beklede bakplaat. Strooi de cajunkruiden erover en besprenkel met een scheutje olie. Meng alles goed door. Bak de aardappels in de oven in circa 25 minuten goudbruin en gaar. Honey chicken wingsPel en snijd de knoflook fijn. Meng de kippenvleugels met het sap van de limoen, knoflook, honing en de bloem. Verhit een ruime scheut olie in een pan en bak de kippenvleugels om en om in circa 8 minuten goudbruin. Verdeel de chicken wings over een ovenschaal en gaar ze 15-20 minuten in de oven. PeultjessaladeBreng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Verwijder de harde draden van de peultjes. Kook de peultjes in 1-2 minuten beetgaar. Giet af en spoel koud. Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in gelijke reepjes. Snijd de tomaten in blokjes. Meng in een kom de peultjes, paprika’s, tomaten, gemengde salade en een scheutje balsamicoazijn.
Honey chickenwings met peultjessalade is een recept van 24Kitchen