Deeg Maak een kuiltje in bloem en meng daarin bakpoeder, suiker, boter, ei, rasp van de citroen en zout. Meng beetje bij beetje de bloem erdoor. Duw het deeg plat, verpak het in plasticfolie en laat het deeg circa 30 minuten rusten in de koelkast. Vet een taartvorm in met boter. Bestuif het aanrecht en het deeg met bloem en rol het deeg uit. Bekleed de ingevette vorm met het deeg en prik de bodem in met een vork. Mascarponevulling Verwarm de oven voor op 170 °C. Pluk en hak de dragon en meng deze samen met de suiker door de mascarpone. Roer er een voor een de eieren en als laatste de bloem door. Schenk de mascarponevulling tot net onder de rand van het deeg. Schil de mango’s en snijd de mango in plakjes. Zet de plakjes dakpansgewijs op de mascarponevulling. Bak de taart in de oven in circa 50 minuten goudbruin en gaar en laat afkoelen. Verwarm abrikozenjam met het water en bestrijk de bovenkant van de taart ermee. De taart is zowel warm als koud te eten.