Pittige andijviestamppot

4
30 min-
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

AardappelsBreng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Schil en snijd de aardappels in gelijke stukken. Kook de aardappels in de pan met water in circa 15 minuten gaar. Giet af en stoom de aardappels droog. Verwarm de melk. Pureer de aardappels met een pureestamper en roer de melk erdoor. AndijviePel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Halveer de rode peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in ringetjes. Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de ui, knoflook, rode peper, kurkuma en komijnpoeder. Snijd de andijvie in tukjes, voeg de andijvie toe en bak in circa 5 minuten gaar. Roer de andijvie door de aardappelpuree en breng op smaak met een beetje zout en peper. GeitenkaasballetjesRooster de cashewnoten circa 3 minuten in een droge pan en hak ze grof. Rol kleine balletjes van de geitenkaas en rol ze door de cashewnoten. ServerenVerdeel de pittige andijviestamppot over borden. Serveer met de geitenkaasballetjes.

Pittige andijviestamppot is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel uit de oven met andijviestamppot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Midden-Oosterse andijviestamppot
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept