Zeewolf met dragonkorst en groentesaus

4
30 min-
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rijst Kook de rijst gaar volgens de bereidingswijze van de verpakking.Zeewolf met dragonkorst Verwarm de grillstand van de oven voor op 180 ºC. Pluk en hak de dragon. Meng de dragon met de panko, paneermeel en boter. Rol dit tussen plasticfolie uit tot circa 0,5 centimeter dik. Leg dit in de koelkast en laat circa 5 minuten uitharden. Snijd gelijke porties van de zeewolf. Bedek de zeewolf met een plak dragonkorst. Leg de zeewolf op een plateautje en gaar circa 8 minuten in de oven.Groentesaus Breng de bouillon samen met de room aan de kook. Voeg de boter toe en breng weer aan de kook. Voeg de boter toe en gebruik de staafmixer tot de saus dikker wordt. Schil de wortel, halveer de paprika en verwijder de zaadlijst. Snijd de groente in brunoise. Voeg alle gesneden groenten toe aan de saus en laat deze circa 2 minuten garen. (de saus mag niet koken want dan gaat het schiften)Serveren Zet een steker in het midden van een diep bord, schep hier een paar lepels rijst in en stamp deze aan met een tonicstamper. Leg hier de zeewolf op. Schep de groentesaus om de vis heen.

Zeewolf met dragonkorst en groentesaus is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Israëlische eierschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriewitlof met peterseliepuree
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met gerookte kip in groentesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeewolf met groenten
Bekijk recept
Zuurkool met vis
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis met pesto en couscous in krokant jasje
Bekijk recept