Verwarm de oven voor op 200 ºC. SperziebonenBreng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Halveer de sperziebonen. Kook de sperziebonen in de pan met water in circa 3 minuten beetgaar. Giet de sperziebonen af. Bonenmix met visPel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Verhit een scheutje olie in een hapjespan en fruit de ui en knoflook circa 2 minuten. Giet de cannellinibonen af en spoel ze schoon. Voeg de sperziebonen, cannellinibonen en de doperwten toe aan de pan, roer door en laat nog circa 4 minuten pruttelen. Pluk en snijd de blaadjes basilicum fijn. Strooi de basilicum over het bonenmengsel, besprenkel met olijfolie en breng het geheel op smaak met versgemalen peper. Verdeel het bonenmengsel over een met olie ingevette ovenschaal. Snijd de kabeljauwfilet in blokjes. Verdeel de kabeljauwfiletblokjes over het bonenmengsel en rasp de Parmezaanse kaas erover. Snijd de zongedroogde tomaten in repen en bestrooi de ovenschotel ermee. Bak de ovenschotel in de oven in circa 10 minuten goudbruin en gaar. Bestrooi met de basilicum en besprenkel met olijfolie.