Knal oranje wortelsoepKook de rijst gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Schil en snijd de bospeentjes in kleine stukjes. Snijd de tomaten in stukjes. Breng de bospeentjes en de tomaten in de kokosmelk en het water aan de kook en los het bouillonblokje er in op. Laat de bospenen in circa 20 minuten gaar koken. CroutonsVerwarm de oven voor op 200 °C. Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd het brood in blokjes. Meng het brood met de knoflook en een scheutje olie op een bakplaat bekleed met bakpapier. Rooster het brood in de oven in circa 10 minuten bruin en krokant. BalletjesBreng een pan met ruim water aan de kook. Meng het gehakt met ei, komijnpoeder en paneermeel en breng op smaak met een beetje zout en peper. Rol met natte handen kleine balletjes van het gehakt en leg ze in de pan met water. Zodra de balletjes drijven zijn ze gaar. Schep ze met een schuimspaan op een bord. Knal oranje wortelsoepPureer de soep met de staafmixer en roer de gembersiroop erdoor. Schep de balletjes voorzichtig in de soep en warm de soep even goed door. ServerenVerdeel de rijst over borden en schep de soep er op. Verdeel er vlak voor het serveren croutons over.