Paprika-vislasagne Verwarm de oven voor op 200 ºC. Kook de lasagnevellen volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snijd de bovenkant van de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in ringen. Snijd de tomaten in plakken. Pluk en snijd de dille fijn. Roer in een kom de mascarpone, melk en de dille met een lepel tot een gladde saus. Breng op smaak met een beetje zout en peper. Verdeel een vierde van de saus over de bodem van een een met olie ingevette ovenschaal. Verdeel hier een kwart van de lasagnevellen over en vervolgens een derde van de paprika’s, een derde van de vleestomaten en een derde van de gerookte zalm. Herhaal deze stappen 2 keer en eindig met de lasagnevellen. Bestrooi de lasagne met de geraspte kaas. Schuif de ovenschaal in de oven en bak de lasagne in circa 15 minuten goudbruin en gaar. TipAls je meer tijd hebt, hoef je de lasagnevellen niet voor te koken, Je hebt dan wel twee keer zoveel saus nodig.